Browse > Home / Nawar Hussein Is Zijn Vastgoed Carrière In Amsterdam Begonnen

Nawar Hussein Is Zijn Vastgoed Carrière In Amsterdam Begonnen

January 20, 2018
Nawar Hussein is zijn vastgoed carrière in Amsterdam begonnen. Daar studeerde hij aan de Universiteit van Amsterdam. Nog voor hij 25 jaar werd, beheerde hij al een vastgoed portefeuille van enkele miljoenen euro’s. Hussein was al een langere tijd een gevestigde naam in het Nederlandse vastgoed circuit. Hij heeft zijn activiteiten uitgebreid naar grote schaal.

Nawar heeft meer dan tien jaar aan ervaring opgebouwd in het vastgoed wezen.

Hij heeft hij een netwerk van vooraanstaande partners en weet zijn invloed en onderhandelingspositie te gebruiken om de meest goedkope investeringsmogelijkheden voor zijn klanten neer te zetten.

Nawar heeft Riereta Equity Group opgericht, een gerespecteerde beleggingsmaatschappij voor vastgoed investeringen in en rondom Barcelona, Catalunya. Naast dat Nawar investeert in vastgoed, is hij ook ondernemer en filantroop.

Hij staat bekend om een uitstekende kwaliteit van keuze in de selectie van ondergewaardeerde panden en de structuur van zeer aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.

Nawar is verder bekend vanwege zijn consistente, hoge rendementen en een transparante en overzichtelijke werkwijze. Hij is een vertrouwde partner voor vastgoed investeerders op een globale schaal. Nawar is een bekende coach en spreker. Hij deelt regelmatig zijn kennis in het vakgebied en zijn ervaring in vastgoed en ondernemen samen met andere wereldberoemde sprekers en experts. Nawar heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid en steunt diverse charitatieve instellingen en goede doelen.

Hij voelt zich dusdanig maatschappelijk betrokken dat hij donateur is en vrijwilliger.

Door zijn kennis van consistente, hoge rendementen en een transparante werkwijze is Nawar de vertrouwde partner voor vastgoed investeerders wereldwijd.

Nawar Hussein is bekend met contemporary kunst en is tevens jurylid van de internationale art fair van Barcelona.